غبارروبی از مزار شهدای گمنام در بزرگداشت هفته دولت

۰۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۳ کد خبر : ۳۹۰ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته دولت ریاست دانشگاه به همراه جمعی از اساتید و کارکنان بر مزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافتند و با غبارروبی از قبور شهدا با آرمان های آنها تجدید میثاق نمودند.
غبارروبی از مزار شهدای گمنام در بزرگداشت هفته دولت

پیش از ظهر امروز به مناسبت هفته دولت، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه به همراه جمعی از اساتید و کارمندان با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه ضمن قرائت فاتحه و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا به غبارروبی و عطر افشانی مزار آن عزیزان پرداختند.

دکتر سیادت ریاست دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با تبریک هفته دولت و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت، شهید رجایی و شهید باهنر اظهار داشتند: همت و تلاش مسئولان در دفاع از آرمان‌های مقدس امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی ستودنی است.

دکتر سیادت در ادامه با اشاره به جایگاه و مقام شهدا بر زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره سرمایه‌های جاودان انقلاب اسلامی تأکید کردند. وی همچنین با اشاره به مراسم هفته دولت افزودند نیاز امروز کشور به همکاری و همدلی دستگاه‌های اجرایی و مسئولان است تا توطئه‌های اخیر دشمن در جنگ نرم را جدی بگیرند و با هوشیاری، آن‌ها را خنثی کنند.

در این مراسم معنوی حضار با نثار شاخه‌های گل و عطر افشانی بر مزار شهدا، بار دیگر با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و رهبر عزیز و شهدای انقلاب اسلامی تجدد میثاق کردند.