پیام تسلیت دکتر سیادت به مناسبت ضایعه تأسف بار زلزله کرمانشاه

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۶ کد خبر : ۴۷۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید عطاءاله سیادت طی پیامی درگذشت هموطنان عزیزمان را در ضایعه تأسف‌بار زلزله کرمانشاه تسلیت عرض نمودند.
پیام تسلیت دکتر سیادت به مناسبت ضایعه تأسف بار زلزله کرمانشاه

انا لله و انا الیه راجعون

خبر تأسف بار وقوع زلزله در غرب کشور و به ویژه استان کرمانشاه که منجر به جان باختن و نیز زخمی شدن صدها تن از هموطنان عزیزمان شد، بار دیگر خاطرات تلخ زلزله ویرانگر بم را برای تمامی مردم شریف ایران یادآوری نمود و موجب تأثر و تألم همه ایرانیان شد.

اینجانب وقوع این حادثه اندوه‌بار را به مردم عزیز استان کرمانشاه، به ویژه خانواده‌های داغدار این عزیزان، تسلیت و تعزیت عرض نموده، ضمن ابراز همدردی صمیمانه با بازماندگان محترم، از درگاه ایزد متعال، برای درگذشتگان این حادثه غفران واسعه الهی و علو درجات، برای بازماندگان صبر و شکیبایی و همچنین برای مجروحان و مصدومان این حادثه شفای عاجل مسئلت می‌نمایم. امید است با یاری خداوند عملیات امداد‌رسانی به حادثه‌دیدگان هر چه سریع‌تر صورت گیرد.

سید عطاءاله سیادت