پیام دکتر سیادت به مناسبت فرارسیدن بهار

۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۳ کد : ۵۹۱ اخبار دانشگاه
دکتر سید عطاءاله سیادت، رئیس دانشگاه، طی پیامی فرارسیدن بهار را تبریک گفتند. متن این پیام به این شرح است...
پیام دکتر سیادت به مناسبت فرارسیدن بهار

انتظار زمین به شماره افتاده است. اندک اندک زمستان کوله بار پر مهر و سپیدش را جمع می‌کند. زمین آغوش خود را برای ورود مهمان قدیمی و جدید خود باز می‌نماید و باز این مهمان عزیز و سبز از راه می‌رسد. بهار سبز و دل انگیز به زمین می‌رسد و زمین به احترام ورودش چرخشی نو به دور خورشید را آغاز می‌کند. بهار که می‌آید زمین جانی می‌گیرد و دوباره لباسی سبز به تن می‌پوشد. بهار فصل رشد و رویش هر آن چیزی است که باوجود اینکه ساقه‌اش در پیچ و تاب زمین و زمان خشکیده اما هنوز ریشه‌ای محکم در این خاک دارد. گویی زمین می‌خواهد درس ایستادگی را به ساکنانش مشق کند، درس مقاومت در برابر سردی و برگ‌ریزان دنیا. درس سینه سپر کردن در برابر سختی‌ها که سرانجامی سبز در پیش دارد و حاصلش شروع دوباره و بهاری شدن است. بهار فصل خانه تکانی دل و روح از هر آن چیزی است که لوح مقدس جان را کدر نموده است. مردمان اصیل این مرز و بوم با فرهنگ غنی و سرشار از زیبایی خود آغاز دوباره چرخش زمین به دور خورشید و رسیدن فصل سبز بهار را به فال نیک گرفته و مانند زمین خود را برای شروعی دوباره آماده می‌سازند و به شکرانه ورود این مهمان عزیز به جشن و سرور می‌پردازند.

شایسته است که اینجانب نیز به نوبه خود آغاز سال جدید و فرارسیدن نوروز باستانی را به تمامی هم میهنان عزیز خویش به خصوص جامعه دانشگاهی تبربک عرض نموده و از خداوند منان برای تمامی عزیزان سالی پر از عشق، محبت و صلح و برای زمین سالی پر از برکت، و بارش نعمت الهی درخواست نمایم.

سید عطاءاله سیادت

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان