اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۲ کد : ۹۳۴ اخبار تصویری

به نام خداوند جان و خرد

با پیشرفت و شکل‌گیری تمدن‌های بشری، بخش کشاورزی نقش پایه‌ای در فراهم ساختن نیازهای خوراکی و نیز رفاه و تندرستی آدمی داشته است. با پیدایش انقلاب علمی و صنعتی در سده‌های پیشین، دانش کشاورزی با بهره‌گیری از دست‌آوردهای نوین سایر دانش‌ها و آمیختن و پیوند دادن آن‌ها ب ا یکدیگر در راه پیشرفت و بهبود گام نهاده است. با شتاب روز افزون دانش بشری نیاز به معرفی، بررسی و به چالش کشیدن نتایج پژوهش‌های علوم پیوسته با کشاورزی بایسته است. در این راستا دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در تلاش است با برگزاری اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران، امکان تبادل نظرات، هم‌فکری، معرفی و شناخت آخرین دست‌آوردها و یافته‌های علمی در شاخه‌های علوم مختلف کشاورزی را میان دانشمندان، پژوهشگران و دانشجویان فراهم سازد تا شاید فرجامی نیکو در راه پیشرفت و توسعه کشاورزی ایران زمین در پی داشته باشد.

علیرضا ابدالی مشهدی

دبیر علمی اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران