تاریخچه گروه

 

گروه علوم و صنایع غذایی در حال حاضر یکی از گروه­های سه­گانه­ی دانشکده­ی علوم دامی و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین (خوزستان) می­باشد. این گروه در سال 1370 تاسیس شده و در بهمن سال 1371 اولین دوره­ی دانشجویان متشکل از ده دانشجوی پسر و دو دختر در آن مشغول به تحصیل شدند. 

این گروه از بدو تاسیس تا سال 1384 در مقطع کارشناسی ناپیوسته پذیرای دانشجویان علوم و صنایع غذایی بود و دانشجویان ورودی آن دارای مدارک کاردانی مختلفی از جمله کاردان فنی صنایع­غذایی، علوم آزمایشگاهی و برخی از تکنولوژی­های تخصصی صنایع­غذایی از جمله گوشت و شیلات، آرد و غلات، روغن و ... بوده اند. 

اما از سال 1384 به بعد این گروه صرفاً اقدام به پذیرش دانشجویان در مقطع کارشناسی پیوسته از طریق کنکور سراسری نموده و نيز اولين دوره دانشجويان كارشناسي ارشد خود را در مهرماه سال 1391، جذب كرده است.

در حال حاضر این گروه دارای دو آزمایشگاه میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی بوده و مجهز به تجهیزاتی نظیر اسپکتروفوتومتر، ویسکوزیمتر، بافت سنج، رنگ سنج Minolta cr-400،  همزن اولتراسونیک و ... می­باشد.

از اساتیدی که در گذشته در این گروه سابقه­ی تدریس و همکاری داشته­اند مي­توان به دکتر آبرومند، دکتر ستاره، دکتر میرنظامی ضیابری، دکتر بشیری، دکتر عدالتیان، دکتر میدانی، دکتر زندی­مقدم، دکتر یارمند، دکتر لبافی، و خانم مهندس موسوی اشاره كرد. 

در حال حاضر دکتر حسین جوینده، دکتر بهزاد ناصحی، دکتر محمد حجتی، دکتر وحید سمواتی، دکتر سعید تهموزی دیدبان، دکتر شیوا امیرکاوئی، مهندس حسن برزگر و مهندس محمد طاهانژاد، اعضاي هيئت علمي اين گروه را تشكيل مي­دهند. همچنين اسامي مديران اين گروه در سال­هاي مختلف، به قرار زير است.

 

 

 

 

 

دكتر علي آبرومند

2

 

 

دکتر موسي اسلامی

1379-1375
4

 

 

دکتر بهزاد ناصحی

1383-1381
6

 

 

مهندس حسن برزگر

1388-1385
8

9   

    1392 - تاكنون

 

 

1373-1371